• “Eeuwenlang was hij
    The King of the Table,
    de absolute eyecatcher
    op elk banket”

  • wedstrijd

Kalkoen van bij ons

Verrast je elke dag!
Tomaat Mozzarella

Tomaat Mozzarella

Met gerookte kalkoen en basilicum.

10 min
4 personen
5
Benodigdheden 
  • 400 g gerookte kalkoenfilet (charcuterie)
  • 4 tomaten
  • 500 g buffelmozzarella
  • 1 dl olijfolie (extra vierge)
  • peper
  • grof zeezout
  • 12 blaadjes basilicum
Bereiding 

Breng water aan de kook, dompel de tomaten er kort in onder en verfris ze onder de kraan. Pel ze en snij in dikke plakken.

Snij de mozzarella in plakken. Leg een plak tomaat op een bord, leg er een plakje kalkoen, een blad basilicum en een plak mozzarella op.

Bouw zo verder en werk af met enkele druppels olijfolie, zeezout en peper uit de molen.