• “Eeuwenlang was hij
    The King of the Table,
    de absolute eyecatcher
    op elk banket”

  • wedstrijd

Kalkoen van bij ons

Verrast je elke dag!
Kalkoenbrochette

Kalkoenbrochette

Met geroosterde paprika, jonge sla en yoghurtvinaigrette.

20 min
4 personen
5
Benodigdheden 
  • 600 g kalkoenfilet
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 100 g jonge sla (mix)
  • 1 dl yoghurt
  • 1 dl mayonaise
  • 5 cl mosterd
  • 5 cl olijfolie
  • 15 g satékruiden
  • peper
  • zout
  • satéstokken
Bereiding 

Snij het vlees in gelijke stukken en marineer met olijfolie en satékruiden. Was de paprika’s en snij ze in grote stukken. Maak spiezen van de paprika en de kalkoen en rooster ze aan elke kant 3 minuten.

Meng yoghurt, mayonaise en mosterd. Kruid met peper en zout en giet over de jonge sla.